Την ευαίσθητη πλευρά του έδειξε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης που επισκέφθηκε τον μικρό Παντελή, ένα παιδί από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ που βρίσκεται σε κώμα εδώ και 5 χρόνια, έπειτα από τροχαίο!

Ο ποδοσφαιριστής ευαισθητοποιήθηκε από μόνος του για το θέμα και ήρθε σε επικοινωνία με τα μέλη του club ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς θέλοντας να μάθει πώς μπορεί να βοηθήσει.

2.jpg

Την Δευτέρα, ο Σαλπιγγίδης επισκέφθηκε το σπίτι της οικογένειας του μικρού Παντελή, στον οποίο έκανε δώρο μία φανέλα του ΠΑΟΚ με τις υπογραφές των παικτών και πήρε μία μπλούζα του club Λαχαναγοράς.

Μιλώντας στον αδερφό του μικρού, Κυριάκο, τη μητέρα του, Μαρία και τον παππού του, ο ποδοσφαιριστής έκανε γνωστό πως μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας θα επισκεφθούν τον μεγαλομέτοχό της, κ. Σαββίδη, προκειμένου να τον ενημερώσουν για το θέμα.

3.jpg

«Θεωρώ ότι ο κ. Σαββίδης θα δώσει μία μόνιμη λύση για τον μικρό. Καταλαβαίνω ότι το θέμα δεν είναι να γίνει κάτι μόνο για 2 - 3 μήνες, γι΄ αυτό και ήρθα να σας δω από κοντά για να μεταφέρω κι εγώ όπου μπορώ το μέγεθος του προβλήματος και να βοηθήσει και ο κόσμος όσο μπορεί ο καθένας», είπε, μεταξύ άλλων, ο Σαλπιγγίδης.

Σημειώνουμε πως όποιος επιθυμεί να βοηθήσει τον μικρό Παντελή μπορεί να καταθέσει απευθείας χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας (397/786998-33, Εθνική Τράπεζαμ Νικητίδου Μαρία, Κυριακίδης Παντελής), ή μπορεί να παραγγείλει μπλούζες του Club Φίλων ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς καθώς 5 ευρώ από κάθε μπλούζα μπαίνει σε κουμπαρά που έχει δημιουργηθεί.

4.jpg