Αχ αυτός είναι άνδρας: όμορφος, γυμνασμένος και... νοικοκύρης! Καλέ κελεπούρι βρήκε η Victoria, αφού ο David Beckham και το πρωινό φτιάχνει και τα παιδιά φροντίζει και μαγειρεύει και στο super market πηγαίνει, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, περιγράφοντας το 24ώρό του!

«Ξυπνάω νωρίς. Κάνω ένα ντους, βάζω αποσμητικό, after shave και υδατική και φτιάχνω τα μαλλιά μου. Ξυπνάω τα παιδιά στις 7.30 και το να συντονίσω και τα τέσσερα είναι μια πρόκληση. Ετοιμάζω πρωινό, κάτι υγιεινό, αλλά αν θέλουν και καμιά τηγανίτα, τη φτιάχνω», γράφει ο σέξι μπαμπάς στη «Sunday Times».

Σειρά έχουν τα παιδιά: «τα πηγαίνω στο σχολείο και, αν είμαστε τυχεροί, δεν μας βομβαρδίζουν οι παπαράτσι. Το μόνο που δεν συνοδεύω μέχρι την πόρτα, είναι ο Μπρούκλιν. Μερικές φορές με αναγκάζει να τον αφήνω στο απέναντι πεζοδρόμιο. Δεν είναι κουλ να σε πηγαίνει ο μπαμπάς σου στο σχολείο».

«Είμαι παντρεμένος, έχω τέσσερα παιδιά, τα πάω το πρωί στο σχολείο και το βράδυ μαγειρεύω δείπνο», γράφει ο David, τονίζοντας πως δεν νιώθει διαφορετικός από τους άλλους ανθρώπους, ενώ εξομολογείται ότι του αρέσει να ψωνίζει στο super market, να βλέπει ταινίες και να παίζει με lego.

Κοίτα να δεις τι γίνεται την ώρα που ο δικός σου ο αχαΐρευτος ούτε πλυντήριο δεν ξέρει να βάζει...