Απόλυτα ικανοποιημένος από όσα άκουσε εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά τη συνάντηση που είχε το μεσημέρι της Δευτέρας με τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Γιάννη Μανιάτη. Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα που μένει να γίνουν για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ είναι η ψήφιση της νομοθετικής ρύθμισης που θα ακυρώνει την προηγούμενη και θα ανοίγει το δρόμο για την έναρξη των έργων, ώστε η «Ένωση» να είναι νομικά καλυμμένη.
«Είμαστε σε όλα ΟΚ. Είμαστε σε καλό δρόμο, δεν νομίζω ότι θα έχουμε προβλήματα. Οριστικοποιήσαμε τα πάντα και είμαστε έτοιμοι να πάει στη Βουλή προς ψήφιση», τόνισε, ενώ για το επόμενο βήμα είπε πως «… απομένει να βγει το σχέδιο νόμου και να πάρουμε την άδεια».
Όσο για το πότε υπολογίζει να μπουν οι μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια, ανέφερε: «Δεν μπορώ να πω πότε μπαίνουν οι μπουλντόζες αν δεν έχουμε το σχέδιο νόμου. Μόλις βγει σχέδιο νόμου που πιστεύω ότι σε 60 μέρες μπορούμε να το έχουμε στα χέρια μας, μετά θέλουμε και ένα μήνα για να πάρουμε την άδεια και αμέσως μπαίνουμε. Άρα πρώτα ο Θεός σε 90 μέρες , 100 το πολύ μπορεί να έχουμε μπουλντόζες στο γήπεδο».
Ο «τίγρης» διαβεβαίωσε πως από πλευράς Υπουργείου δεν υπάρχει η παραμικρή ένσταση, ενώ για τις διαδικασίες αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου στη «Δικέφαλος 1924», που συστήθηκε για την κατασκευή του έργου, είπε: «Δεν έχουμε τίποτα να πούμε εκεί. Όταν έχουμε να πούμε θα το μάθετε».