​Στο νοσοκομείο της Χαλκίδας νοσηλεύεται ένας νεαρός άνδρας που χθες το απόγευμα δέχτηκε επίθεση από ομάδα περίπου δέκα ατόμων οπαδών κοντά στο λιμεναρχείο της πόλης. Το περιστατικό συνέβη μετά τον αγώνα μπάσκετ Ικάρου Χαλκίδας – ΠΑΟΚ, με δύο κάτοικους της πόλης που φορούσαν διακριτικά ομάδας, να το καταγγέλλουν.

Οι δύο άνδρες βρίσκονταν μέσα σε αυτοκίνητο και κινούνταν προς την Αθήνα για να παρακολουθήσουν αγώνα της ομάδας τους. Η ομάδα των ατόμων, όπως καταγγέλλουν, τους ανάγκασε να κατέβουν από το αυτοκίνητο και σύμφωνα με την Αστυνομία τους χτύπησαν με τα χέρια στο πρόσωπο και το σώμα.

Νωρίτερα το πρωί, συνελήφθη 40χρονος με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας για τα επεισόδια στο γήπεδο του Αιγάλεω στον αγώνα της τοπικής ομάδας με την ΑΕΚ. Ο 40χρονος, που είχε άδεια security, σύμφωνα με την Αστυνομία, φαινόταν στις εικόνες που είχαν καταγραφεί κατά τη διάρκεια των επεισοδίων να χτυπάει με μανία έναν οπαδό. Οι αστυνομικοί έφτασαν στην ταυτότητά του και σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.