​Οι πρόσφατες δηλώσεις του Μίτσελ στην Ισπανία για την αξία του Κώστα Μήτρογλου αποτέλεσαν αφορμή για μια νέα σειρά από δημοσιεύματα από τον βρετανικό Τύπο, όσον αφορά στο ενδιαφέρον ομάδων της χώρας για τον Έλληνα επιθετικό.

Ο 50χρονος προπονητής του Ολυμπιακού είχε δηλώσει στη «Marca» πως ποδοσφαιριστές με τις επιδόσεις που έχει φέτος ο 25χρονος άσος κοστίζουν περισσότερα από 30 εκατ. ευρώ.

Οι βρετανοί βρήκαν τις δηλώσεις αυτές και εστίασαν στο ενδιαφέρον των Άρσεναλ και Λίβερπουλ και -κυρίως- στο γεγονός ότι εκτιμούν πως αν θέλουν να τον αποκτήσουν θα πρέπει να βγάλουν πολλά εκατομμύρια από τα ταμεία τους.

«Οι συγκεκριμένες εξελίξεις αποτελούν ένα… χτύπημα για τις μεγάλες ομάδες της Premier League, την Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ, οι οποίες ήλπιζαν να πάρουν τον παίκτη με λίγα χρήματα», αναφέρει -χαρακτηριστικά- το σχετικό δημοσίευμα.

Παράλληλα, υπογραμμίζει πως ενδιαφέρον για τον Μήτρογλου έχει εκδηλώσει και η Ντόρτμουντ για την αντικατάσταση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Πριν από μερικές μέρες ο «πιστολέρο» επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το 2018, χωρίς να έχει οριστεί ρήτρα αποδέσμευσης.