​Άλλα 640 εισιτήρια βρίσκονται στην διάθεση των φίλων του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Άντερλεχτ, τα οποία και επέστρεψαν οι Βέλγοι. Θα διατίθενται μέσω ίντερνετ και από τα εκδοτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης", από το πρωί της Τρίτης έως και την εξάντληση τους.

Όπως έγινε γνωστό, οι πρωταθλητές Βελγίου επέστρεψαν 640 εισιτήρια, τα οποία και βρίσκονται πλέον στη διάθεση των φίλων του Ολυμπιακού και θα διατίθενται μέσω ίντερνετ και από τα εκδοτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης" (έξω από την Θύρα 25), από το πρωί της Τρίτης έως και την εξάντληση τους.

Έτσι λοιπόν όσοι δεν είχαν καταφέρει να εξασφαλίσουν ένα "μαγικό χαρτάκι" ή δεν το είχαν αποφασίσει, έχουν την ευκαιρία να κλείσουν μια θέση στις κερκίδες του Φαληρικού γηπέδου και να παρακολουθήσουν ζωντανά την σπουδαία αναμέτρηση των "ερυθρολεύκων" με την Άντερλεχτ, με φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Να σημειώσουμε πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ξεκαθάρισαν πως τα φτηνά εισιτήρια (σ.σ. αυτά που τιμώνται έως και 30 ευρώ) που βγαίνουν προς πώληση στα ματς του Champions League είναι πάντα 14.000, άλλες 11.000 είναι περίπου τα διαρκείας και τα ακριβά εισιτήρια είναι σχεδόν 7000 τον αριθμό.
Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:
"Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνεται ότι αύριο Τρίτη (10/12), θα γίνεται διάθεση εισιτηρίων διαφόρων τιμών που επεστράφησαν από την φιλοξενούμενη ομάδα και την διοργανώτρια αρχή, για τον αγώνα απέναντι στην Άντερλεχτ, από τα εκδοτήρια, έξω από την Θύρα 25, με ώρες διάθεσης 10:00 έως την εξάντλησή τους.

Επίσης θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και μέσω Internet από την επίσημη ιστοσελίδα ��ας www.olympiacos.org.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 50€, 55€, 60€ & 75€.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τα παιχνίδια της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από τα κιόσκια δίπλα ακριβώς στα ταμεία πώλησης εισιτηρίων.

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος μπορεί να τα προμηθευτεί εφόσον επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού για κάθε ένα».

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού".