Αδικαιολόγητος είναι ο ντόρος για το «ύποπτο» ματς Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα, αφού δεν πρόκειται για κάποια απόδειξη για στημένο ματς, όπως δήλωσε ο Γιώργος Σαρρής, στο nova sports-fm.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ υπεραμύνθηκε την τακτική της ομοσπονδίας να μην δημοσιοποιεί η ίδια τέτοια ζητήματα και να μην ενημερώνει τις ομάδες που φέρονται να εμπλέκονται.

«Πολλά λέγονται και γράφονται ότι η ΕΠΟ δεν φροντίζει γι’ αυτά τα θέματα. Η UEFA έχει σύμβαση με μία εταιρεία που παρακολουθεί το στοιχηματισμό σε κάποια παιχνίδια. Η εταιρεία αυτή που έχει έδρα στο Λονδίνο ειδοποίησε την UEFA για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτά δεν είναι αποδεικτικά στοιχεία. Είναι στοιχεία από μία εταιρεία που ελέγχει τα πονταρίσματα. Αυτό έχει συμβεί σε πολλά παιχνίδια. Δεν πρέπει να γίνεται τόσος ντόρος, γιατί δυσφημούν το ποδόσφαιρο« είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Θεωρώ πως το θέμα πρέπει να λυθεί άμεσα. Το αργότερο την άλλη εβδομάδα πρέπει να έχει τελειώσει. Εμείς σαν ομοσπονδία είμαστε έτοιμοι κι έχουμε πλάνο τριετίας για όλες τις κατηγορίες, τη Σούπερ Λίγκα, τη Football League και τη Γ’ Εθνική, αλλά αυτό θα το περάσουμε μόλις λήξει το θέμα φέτος. Με αυτό δεν θα φτάνουμε μεσούσης της περιόδου για να δούμε πόσοι θα ανεβαίνουν και πόσοι θα πέφτουν».

Τέλος, ανέφερε πως θεωρεί πως δεν υπάρχει κίνδυνος για την Εθνική εν όψει Μουντιάλ λόγω της προσφυγής Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ κατά της λίγκας: «Όχι, νομίζω πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Είναι μία διένεξη μέσα στην ένωση. Κάποια μέλη της ένωσης βάλουν εναντίον της Σούπερ Λίγκας, όχι της ΕΠΟ. Αυτό δεν αφορά την ομοσπονδία. Υπάρχουν όργανα μέσα στον ίδιο το συνεταιρισμό που μπορούν να λύσουν αυτό το θέμα».