Σοκ στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού προκάλεσε η ανακοίνωση της ομάδας για την πώληση του Λουτσιάνο Φιγκερόα σε ομάδα της Μαλαισίας!

Πλέον, ο Αργεντίνος επιθετικός θα φοράει την φανέλα της Johor Darul Takzim FC, ενώ η ελληνική ομάδα θα πάρει 1 εκατομμύριο δολάρια (περίπου 750.000 ευρώ).

«Πρόσφατα δέχτηκα μια πρόταση από την Johor Darul Takzim FC της Μαλαισίας. Ενημέρωσα τη διοίκηση του Παναθηναϊκού η οποία και ήταν κάθετα αρνητική ως προς το ενδεχόμενο αποχώρησής μου. Όμως, τόσο το τριετές συμβόλαιο που μου προτάθηκε όσο και οι οικονομικοί όροι της συνεργασίας είναι τέτοιοι που δεν θα μπορούσα να αρνηθώ και αυτός ήταν ο λόγος που επέμεινα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή», δήλωσε ο Φιγκερόα στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού.

Ευχαριστώντας την ομάδα και τον κόσμο, ο ποδοσφαιριστής πρόσθεσε: «λαμβάνοντας υπόψη πως και η αντίστοιχη πρόταση για την ομάδα είναι άκρως ικανοποιητική και της διασφαλίζει ένα εκατομμύριο δολάρια, θεωρώ την εξέλιξη αυτή άκρως συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές. Στο διάστημα που φόρεσα τη φανέλα της ομάδας δέθηκα με τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του και θα έχουν πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου».