​Με ανακοίνωσή της η Original 21 καταδικάζει με κατηγορηματικό τρόπο τη βεβήλωση του μνημείου των οπαδών της Θύρας 7, που έγινε χθες τα ξημερώματα στο Γ. Καραϊσκάκη.

Οι τρεις δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από την αστυνομία, ενώ οι πληροφορίες λένε πως είναι κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Ιωνίας.

Η Original 21 με σχετική ανακοίνωση της τοποθετήθηκε στην φημολογία που ήθελε την ενέργεια να έχει γίνει από την πλευρά της ΑΕΚ.

«Σχετικά με το περιστατικό στο μνημείο των θυμάτων της Θ 7 και για να σταματήσει κάθε περίεργη φημολογία, θέλουμε να κάνουμε γνωστό σε όλους ότι καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες ενέργειες, oι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με τη νοοτροπία μας. Το μνημείο αυτό ως γνωστό έχει στηθεί στη μνήμη οπαδών, κάποιοι εκ των οποίων ήταν οπαδοί και της ΑΕΚ.

Τις διαφορές μας με αντίπαλους οπαδούς τις λύνουμε εκεί που πρέπει και με τρόπους που όλοι ξέρουν καλά χρόνια τώρα. Αν και μόνο αποδειχθεί ότι κάποιος από αυτούς π��υ το έκαναν ανήκει στους οπαδούς μας, εμείς θα τον απομονώσουμε και θα τον τιμωρήσουμε όπως του αξίζει, διότι η Οriginal ξέρει και να σέβεται και να τιμά».