​Με συγκρατημένη αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα, αναχώρησε για την Γαλλία το πρωί της Τρίτης ο Ολυμπιακός, που θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν μια ημέρα αργότερα (27/11) στο "Παρκ ντε Πρενς".
Ο Μίτσελ αναγνωρίζει τις δυσκολίες του παιχνιδιού και ακόμη εξετάζει τον τρόπο ακριβώς, που θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός. Ο ίδιος σκοπεύει να δώσει έμφαση στον τρόπο λειτουργίας του Ολυμπιακού στην μεσαία γραμμή, αφού εκεί θεωρεί πως την πάτησε ο Ολυμπιακός στην επανάληψη της αναμέτρησης με την Παρί ΣΖ στο Φάληρο. Οπότε προσανατολίζεται στο να παρουσιάσει μια πιο αθλητική, πιο "τρεχαλητή" ομάδα στον χώρο του κέντρου.
Ο Ισπανός τεχνικός δεν ξεχνά και την περίπτωση του Λαβέτσι και τα πόσα προβλήματα προκάλεσε στους Πειραιώτες η παρουσία του Αργεντίνου στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Σε αυτό οφείλονται και τα... φροντιστήρια προς τον Σαλίνο στις τελευταίες προπονήσεις, όπου οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν και πάλι αρκετά στις στημένες φάσεις, που ήταν και η αιτία της ήττας από την Παρί ΣΖ στον πρώτο γύρο των ομίλ��ν.