​Τον Μιχάλη τον περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη. Ο καλός του φίλος, πρώην πρωταθλητής Ελλάδος στην πυγμαχία και πλέον προπονητής Αντώνης Γιαννούλας τον υποδέχθηκε και έδωσαν ραντεβού για σπάρινγκ, να θυμηθούν τα παλιά, στη σχολή του Αντώνη Γιαννούλα μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Fans του Μιχάλη Αρναούτη και πολλά μικρά παιδιά ήρθαν για άλλη μια φορά να γνωρίσουν από κοντά τον καλύτερο έλληνα εν ενεργεία πυγμάχο, πήραν αυτόγραφο και φωτογραφήθηκαν μαζί του.

arnaoutis 2.JPG

Επόμενος σταθμός του Μιχάλη θα είναι την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου η νέα σχολή “Arena Training Center” του Φίλιππου Χρυσάκη (Παύλου Μελά & Ναπολέωντος, Αχαρνές), όπου θα γίνει ανοιχτή προπόνηση με τον δάσκαλο πυγμαχίας κ. Καπανταηδάκη!

giannoulas.JPG
Οι fans του Μιχάλη θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν από κοντά να προπονείτε σε φουλ ρυθμούς και να κάνει σπάρινγκ. Επίσης θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους για το THE BATTLE 8 στις 21 Δεκεμβρίου, στην προνομιακή τιμή των 15 ευρώ (20 ευρώ έχει στην προπώληση & 25 την ημέρα του αγώνα στα εκδοτήρια του κλειστού TaekWondo).