Μόνο σε φιλολογικό επίπεδο δεν θα μείνει όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον της Ίντερ για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου.
Οι «νερατζούρι» που όπως έχει γραφτεί και στα ελληνικά ΜΜΕ, σκοπεύουν να κινηθούν επίσημα για τον διεθνή επιθετικό τον προσεχή Ιανουάριο, επικοινώνησαν σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα «Europa Calcio», μέσω του τεχνικού τους διευθυντή, Μάρκο Μπράνκα με το γραφείο, «Sports Connection» που εκπροσωπεί τον παίκτη, ζητώντας όλες τις πληροφορίες του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό.
Συγκεκριμένα, ρώτησαν να μάθουν τι ισχύει, με τη ρήτρα του παίκτη και τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τους νταμπλούχους Ελλάδας, αλλά φρόντισαν να ενημερωθούν παράλληλα για τις αποδοχές του και την χώρα που προτιμά να αγωνιστεί στο μέλλον.
Στο δημοσίευμα, τονίζεται πως η ιταλική ομάδα, αν διαπιστώσει πως το κόστος της μεταγραφής δεν ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ θα καταθέσει επίσημη πρόταση άμεσα, αφού γνωρίζει πως η αξία του θα ξεπερνά σε λίγο καιρό τα 20 εκατομμύρια. Με αυτό τον τρόπο η διοίκηση της Ίντερ θέλει να… προλάβει τους υπόλοιπους μνηστήρες, που δεν είναι άλλοι από τις Ντόρτμουντ, Άρσεναλ και Λίβερπουλ.