Μετά το 3-1 που σημείωσε η Εθνική Ελλάδος έναντι της Εθνικής Ρουμανίας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βίκτορ Πιτούρκα, δέχθηκε έντονη κριτική για τις επιλογές που έκανε στο χθεσινό ματς.

Συγκεκριμένα, ο Τύπος της Ρουμανίας, θεωρεί πως ο προπονητής της Εθνικής της ομάδας έκανε λάθη, με αποτέλεσμα η ομάδα τους να ηττηθεί με 3-1 από την Εθνική Ελλάδος, μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πρώτο παιχνίδι μπαράζ, των προκριματικών του Μουντιάλ 2014.

Παράλληλα, τα δημοσιεύματα του ρουμανικού Τύπου, θεωρούν σχεδόν βέβαιη την πρόκριση της Ελλάδας στα τελικά της Βραζιλίας.

  • Από την άλλη, οι παίκτες της Ρουμανίας με δηλώσεις που έκαναν, πιστεύουν πως τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα:

«Είμαστε αρκετά εκνευρισμένοι και απογοητευμένοι από ό,τι έγινε. Εάν εκμεταλλευτούμε, όμως, τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν στο γήπεδό μας, τότε όλα είναι πιθανά», τόνισε ο Γκάμπριελ Τόρζε.

Καταλήγοντας πως «η Ελλάδα ήταν καλύτερη και πήρε δίκαια τη νίκη. Ακόμη, όμως, δεν έχει προκριθεί. Πρέπει να βάλουμε στο μυαλό μας ότι χάσαμε με 1-0 και θέλουμε το 2-0 για να περάσουμε. Αυτό που οφείλουμε όλοι να κάνουμε τώρα είναι να ξεχάσουμε το ματς στην Ελλάδα και να προετοιμαστούμε για τη ρεβάνς».