Αγωγή σε βάρος των δικαστών του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, όπου εκδικάζεται η υπόθεση υπεξαίρεσης από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, ύψους 21,5 εκατομμυρίων ευρώ, κατέθεσε ο Νίκος Αντωνιάδης, συνήγορος υπεράσπισης του Μάκη Ψωμιάδη.

Ήδη από την προηγούμενη διαδικασία, οι υπερασπιστές είχαν προαναγγείλει την αγωγή για το αδίκημα της προσβολής προσωπικότητας μετά την απόρριψη του δικαστηρίου του αιτήματος για αναβολή.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης αντέδρασαν με το σκεπτικό της έδρας ότι "το αίτημα υποβλήθηκε καταχρηστικά". Οι τρεις εφέτες κατέθεσαν το πρωί αίτηση να απέχουν από την υπόθεση, η οποία θα εκδικαστεί από άλλη σύνθεση αύριο το πρωί.

Σε περίπτωση που το αίτημα αποχής δεν γίνει δεκτό, οι δικαστές αναμένεται να ανέβουν στην έδρα προκειμένου να συνεχίσουν τη δίκη, ενώ δεν αποκλείεται η υπεράσπιση Ψωμιάδη να προχωρήσει και σε αίτημα εξαίρεσης τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι συνήγοροι υπεράσπισης ζητούν την αναβολή της δίκης επικαλούμενοι, μεταξύ άλλων, την απόφαση της Ολομέλειας των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας σύμφωνα με την οποία μετά τη δεύτερη διακοπή της δίκης, τα μέλη τους δεν συμμετέχουν στη συνεδρίαση.​