​Συγκλονίζει η είδηση του θανάτου της 10χρονης κόρης του Σλοβένου προπονητή της Ορμής Λουξ, Ιβάν Τσοπ.

Ο τεχνικός της πατρινής ομάδας του χάντμπολ αναχώρησε για την πατρίδα του, ενώ η ΟΧΕ με ανακοίνωση εξέφρασε τα συλλυπητήρια της και την αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, για την 2η αγ��νιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Γυναικών του χάντμπολ, που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή.

Το κοριτσάκι έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο την ώρα που γυρνούσε από το σχολείο, στην πόλη Τριμπόβλιε της Σλοβενίας.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος

«Μετά την τραγική είδηση του θανάτου της κόρης του προπονητή της Ορμής Λουξ Ιβάν Τσοπ και κατόπιν αιτήματος της Πατρινής ομάδας, η ΔΕΠ/ΟΧΕ αποφάσισε να αναβάλλει την αναμέτρηση ΠΑΟΚ- Ορμή Λουξ που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Κυριακή στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Η μόλις 10 χρονών Λάρα παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην πόλη Τριμπόβλιε της Σλοβενίας κατά την επιστροφή της από το σχολείο στο σπίτι της. Ο προπονητής της Ορμής αναχώρησε εσπευσμένα για την πατρίδα του, ενώ αύριο αναμένεται να ταξιδέψει στην Σλοβενία για να παραστεί στην κηδεία και ο πρόεδρος της Ορμής Λουξ Ανδρέας Κόγκας. Ο Πρόεδρος Παντελής Χατζηιωάννου και το Δ.Σ. της ΟΧΕ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια»