​Η μεταγραφή του από την Τότεναμ στη Ρεάλ έγινε το σίριαλ των ημερών για το αν τελικά θα συμφωνούσαν οι δύο πλευρές, ενώ θεωρείται ως η ακριβότερη μεταγράφη της χρονιάς, με ποσό που αγγίζει τα 100 εκατομμύρια ευρώ!

Gareth-Bale-2245339.jpg

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ανήκει επίσημα πλέον στο δυναμικό της Ρεάλ Μαδρίτης και κατά τη σημερινή το�� παρουσίαση αποθεώθηκε από 30.000 Ισπανούς!

Gareth-Bale-2245335.jpg
«Είναι ένα όνειρο πο�� έγινε πραγματικότητα. Ευχαριστώ για αυτή τη μεγάλη επιτυχία. Hala Madrid!», είπε ο Ουαλός άσος και στη συνέχεια πόζαρε με τη φανέλα του, που φέρει τον αριθμό «11».

Gareth-Bale-2245429.jpg

Ο κόσμος τον υποδέχτηκε στη Μαδρίτη με μεγάλη χαρά και πολλούς πανηγυρισμούς, ενώ με κάθε επισημότητα έπεσαν οι υπογραφές για το 6ετές του συμβόλαιο.

Gareth-Bale-2245436.jpg
«Ήταν δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, αλλά θέλω να ευχαριστήσω την Τότεναμ που μας έδωσε τη δυνατότ��τα να φέρουμε τον ποδοσφαιριστή. Η αποφασιστικότητα του Μπέιλ ήταν καθοριστ��κή. Έδειξε τεράστια δύναμη, επειδή υπήρχε η επιθυμία του μέσα από όταν ήταν μικρό παιδί στην Ουαλία και φορούσε τη φανέλα της Ρεάλ. Γκάρεθ, αυτή η στιγμή που ονειρευόσουν από παιδί σήμερα γίνεται πραγματικότητα .Αυτός είναι ένας σύλλογος με τις υψηλότερες απαιτήσεις» δήλωσε λίγο αργότερα ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ και πρόσθεσε:

«Αυτό είναι το γήπεδο σου, αυτή είναι η φανέλα σου, αυτή είναι η ασπίδα σου και οι οπαδοί σου. Ξεκινώντας από σήμερα, είναι το σπίτι και η οικογένειά σου. Ξεκινούν νέα συναισθήματα. Ευχαριστούμε Γκάρεθ Μπέιλ, καλωσόρισες στο σπίτι σου και στη Ρεάλ Μαδρίτης».