Σήμερα θα ενημερωθεί η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προκριματικά των ομίλων του Τσάμπι��νς Λιγκ Μέταλιστ για το θέμα της τιμωρίας της σχετικά με «στημένο» παιχνίδι του 2008 στο πρωτάθλημα Ουκρανίας με την Καρπάτι.

Οι Ουκρανοί ελπίζουν να μην αποβληθούν από τις ευρωπαϊκές οργανώσεις, κάτι που -όπως ξεκαθάρισε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Κονσταντίν Πιβοβάροφ- δεν μπορεί να αποκλειστεί.

«Δεν μπορώ να σχολιάσω τι απόφαση θα παρθεί. Ελπίζουμε να μη μας αποκλείσουν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι συζητήσεις για το μέλλον μας βρίσκονται προς το τέλος και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Η UEFA θα μας ενημερώσει επισήμως τη Δευτέρα (σ.σ. σήμερα) και μετά αναλόγως θα πράξουμε και εμείς» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πιβοβάροφ, δηλώνοντας απογοητευμένος καθώς όποια απόφαση κι αν ληφθεί η ομάδα του δε θα μπορεί να κάνει έφεση.

Όπως είναι λογικό, ο ΠΑΟΚ βλέπει με πολύ ενδιαφέρον την υπόθεση καθώς ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός της Μέταλιστ πιθανόν να τον φέρει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που αγωνιστικά συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες μετά το 0-2 στην Τούμπα στο πρώτο παιχνίδι…