Χωρίς να κρύβουν την χαρά τους μίλησαν για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του final4 της Ευρωλίγκας ο Βασίλης Σπανούλης και ο Καίλ Χάινς, ενώ τον ενθουσιασμό τους δεν έκρυψαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι.

«Ήταν μια καταπληκτική πρώτη εμφάνιση, παίξαμε ασύλληπτη άμυνα και κάναμε το πρώτο βήμα», είπε ο Βασίλης Σπανούλης και πρόσθεσε: «η βοήθεια του κόσμου ήταν απίστευτη με την φωνή και την στήριξή του ήταν όλα εκ��ληκτικά. Συγκεντρωνόμαστε ηρεμούμε και μαζεύουμε ενέργεια για τον τελικό».

Τα εύσημα στην άμυνα απέδωσε και ο Καίλ Χάινς, συμπληρώνοντας: «δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι στον τελικό εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας με όποιο και αν έχουμε αντίπαλο, κοιτάμε πάντα την δική μας επίδοση».

«Κυριαρχήσαμε απέναντι σε μια ομαδάρα», είπε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ενώ ο αδελφός του Γιώρ��ος προσέθεσε ότι «είχαμε αγωνιστική ηρεμία και παίξαμε πολύ καλά και χωρίς άγχος». Κανείς από τους δύο, πάντως, δεν θέλησε να... επιλέξει αντίπαλο για τον τελικό, επισημαίνοντας πως Ρεάλ και Μπαρτσελόνα είναι ισοδύναμες!