​Πάει Ιταλία ο Νίκος Σπυρόπουλος για την χάρη της Κιέβο Βερόνα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διεθνής αριστερός μπάκ του «τριφυλλιού» έφυγε το πρωί της Τρίτης για τη γειτονική χώρα, προκειμένου να κάνει επαφές με τη νέα του ομάδα.

Ο 29χρονος άσος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον γεφυρωθεί η μικρή διαφορά που υπάρχει με την ιταλική ομάδα, θα υπογράψει για έξι μήνες με οψιόν ανανέωσης για δύο χρόνια. Ο Παναθηναϊκός δεν θα βάλει χρήματα στα ταμεία του, αλλά θα γλιτώσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του.

Ο άσος του Παναθηναϊκού, μετά τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του, από μερίδα του κόσμου ήθελε να αποχωρήσει και να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Παναγόπουλος, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον μάνατζερ του παίκτη, Πασχάλη Παπαδόπουλο και φέρεται να του διεμήνυσε ότι είναι προτιμότερο να βρεθεί λύση και να αποχωρήσει ο ποδοσφαιριστής. Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Σπυρόπουλου με τον Παναθηναϊκό λήγει το καλοκαίρι.

Σε ό,τι αφορά τον αντικαταστάτη του, ο Κοντοές έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό. Το πιο πιθανό, πάντως, είναι οι "πράσινοι" να πορευτούν με Χουχούμη και Μαρίνο, με τον τελευταίο να αγωνίζεται κατ' ανάγκη στη θέση του αριστερού μπακ.