​Η χθεσινή ήττα του Παναθηναϊκού από τη Βέροια προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου της πράσινης ΠΑΕ. Ο Γιάννης Αλαφούζος με γραπτή του δήλωση τόνισε πως η ντροπιαστική ήττα από τη Βέροια δεν πρόκειται να μείνει χωρίς συνέπειες και πρόσθεσε πως, όποιος θέλει να βάλει χρήματα είναι ευπρόσδεκτος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου:
ντροπιαστική ήττα του Παναθηναϊκού στη Βέροια δεν πρόκειται να μείνει χωρίς συνέπειες. Κάνουν λάθος όσοι νομίζουν ότι δεν αντιλαμβάνομαι τι έχει συμβεί και τι συμβαίνει στον Παναθηναϊκό. Έδωσα σε πολλούς ανθρώπους την ευκαιρία, ξεχνώντας το παρελθόν, να συμπράξουν στην προσπάθεια για την σωτηρία και την αναγέννηση του Παναθηναϊκού και αυτοί το εξέλαβαν σαν αδυναμία ή αφέλεια.
Όποιος θέλει να βάλει χρήματα στον Παναθηναϊκό και να αναλάβει ��η διοίκησή του, συμπεριλαμβανομένου της Αυτής Υψηλότητας και των εμφανών και αφανών υποστηρικτών του, είναι ευπρόσδεκτος.
Όσο όμως εγώ θα ηγούμαι αυτής της προσπάθειας ο δρόμος της σωτηρίας θα περάσει μέσα από την κάθαρση που εγώ κρίνω απαραίτητη για τη δημιουργία ενός Παναθηναϊκού ηθικού, έντιμου και απελευθερωμένου από κάθε μορφής συμφέροντα και σκοπιμότητες".