​Μια φοβερή περιπέτεια έζησε ο Τάσος Μητρόπουλος, όταν αναγκάστηκε να αφοπλίσει άνδρα που του επιτέθηκε με μαχαίρι μέσα στο ίδιο του το σπίτι!

Ο Γεωργιανός λαθρομετανάστης είχε κρυφτεί στην είσοδο τη�� πολυκατοικίας όπου ζει με τη σύζυγό του Νένα Χρονοπούλου στον Πειραιά, αφού πρώτα τους χτύπησε το κουδούνι. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κατέβηκε να ελέγξει τι συμβαίνει κι ούτε που φανταζόταν ποτέ αυτό που συνέβη. Ο αλλοδαπός του επιτέθηκε με το μαχαίρι, ενώ ο Τάσος Μητρόπουλος αμύνθηκε χρησιμοποιώντας τη μυϊκή του δύναμη για να τον αφοπλίσει.

Ο 44 χρονος Γεωργιανός τραυμάτισε ελαφρά στο πρόσωπο τον Τάσο Μητρόπουλο, αλλά ευτυχώς ο Τάσος Μητρόπουλος κατάφερε να τον αφοπλίσει και να τον εγκλωβίσει μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί και να τον συλλάβουν.

«Σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να είναι η Νένα και έχω χάσει τον ύπνο μου! Η Νένα είναι πιο εξοικειωμένη με την ιδέα του θανάτου.Παρ΄ όλα αυτά ,μετά από ένα τέτοιο γεγονός καταλαβαίνεις ότι εάν βρεθείς στη λάθος θέση τη λάθος στιγμή ,η ζωή σου κοστίζει ακριβώς όσο μια σφαίρα» δήλωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στη Realnews, υποστηρίζοντας ότι θα έφτανε στα άκρα αν κάποιος πείραζε την οικογένεια του.
Δείτε το ρεπορτάζ…