​Ένας «αγώνας αγάπης» θα διεξαχθεί αύριο μεταξύ των «ερυθρόλευκων» παλαίμαχων ποδοσφαιριστών και των ρεπόρτερς της ομάδας.
Όπως ανακοίνωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας Κώστας Καραπαπάς, ο Ολυμπιακός έχει προγραμματίσει μία σειρά από εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα, ανάμεσά τους και ο αγώνας, στον οποίο ο κόσμος θα μπορεί να πάει δώρα για τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου ιδρύματος.
Συγκεκριμένα ο ίδιος είπε στον Sentra FM: «Διάθεση μας είναι να γίνει θεσμός. Αυτός ο αγώνας «ειδικών συνθηκών» κάνει σέντρα σε 26 δράσεις του Ολυμπιακού εν όψει των εορτών στις οποίες θα συμμετέχει όλη η Ολυμπιακή οικογένεια. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε κάποια ιδρύματα και να δείξουμε σε κάποιους ανθρώπους ότι πρόκειται να τους στηρίξουμε. Επιπλέον θα υπάρχει δράση εντός και εκτός συνόρων, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, όπως λέει και το σύνθημα των οπαδών μας, κυρίως σε σχέση με τα παιδιά».
Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για αύριο Κυριακή (16/12) στις 15:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου επίλεκτοι βετεράνοι ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών ο Γρηγόρης Γεωργάτος και ο Αντώνης Νικοπολίδης, θα αντιμετωπίσουν τους ρεπόρτερς του Ολυμπιακού.