​Δεν είναι Έλληνας τραγουδιστής που εμφανίζεται σε πίστα..., είναι Γκαμπονέζος εκκεντρικός ποδοσφαιριστής, που στυλιστικά μπορεί να έκανε θραύση και στην Ελλάδα!

2011-12-15-pierre-emerick-aubameyang.jpg

Ο 23χρονος, λοιπόν, Πιερ Εμερίκ Αουμπαμεγιάνγκ, επιθετικός της Σεντ Ετιέν, εμφανίστηκε στην προπόνηση του, πριν την έναρξη του αγώνα με την Λιόν, με το αθλητικό ζευγάρι παπουτσιών που βλέπετε, το οποίο είναι γεμάτο από λευκά και πράσινα Swarovski!

nike_swarivski.jpg

Σαν "πυγολαμπίδα" του γηπέδου, ο νεαρός ποδοσφαιριστής έκανε πάταγο με τα λαμπυρίζοντα αθλητικά του, τα οποία μάλιστα ήταν ειδική παραγγελία, κόστισαν 3.000 ευρώ και ο σχεδιαστής τους χρειάστηκε πενήντα ώρες για να τα διαμορφώσει.

Chaussure-de-football-Aubameyang2.jpg

Ευτυχώς που δεν τα φόρεσε στον αγώνα... 4.000 κρύσταλλα Swarovski είχε πάνω...!

Chaussure-de-football-Aubameyang-213.jpg
Μάλιστα, τα παπούτσια έχουν τον αριθμό της φανέλας του, το νούμερο "7".

Οι πληροφορίες λένε πως αρέσουν τόσο τα Swarovski στο νεαρό Αφρικανό ποδοσφαιριστή, που παρήγγειλε μερικά ζευγάρια και για τις καθημερινές του εμφανίσεις...

Supra-Society-Mid-Custom-for-Pierre_Emerick-Aubameyang_01.jpg

... ενώ ζήτησε την Aston Martin Rapide του, από μαύρο χρώμα που ήταν, να γίνει πράσινη, για να ταιριάζει με τα παπούτσια!!!!

Supra-Society-Mid-Custom-for-Pierre_Emerick-Aubameyang_05.jpg

Ευτυχώς, που δεν φόρεσε τα παπούτσια, κατά τη διάρκεια του αγώνα! Στην καλύτερη να του φώναζαν οι οπαδοί από τις κερκίδες: "Γκαμπονέζε, σιγά μ�� σου φύγει κανένα στρας!" κατά το "Σιγά μην σκίσεις κανένα καλσόν"!