Σε ένα διόλου κολακαυτικό βάθρο ανέβασε την Βούλα Παπαχρήστου το περιοδικό «Time», απονέμοντάς της το αργυρό μετάλλιο ρατσισμού για το tweet που την έθεσε εκτός Ολυμπιακών Αγώνων!

Σε λίστα του αμερικάνικου περιοδικού με τα χειρότερα tweets του 2012, η Ελληνίδα αθλήτρια καταλαμβάνει την δεύτερη θέση, με τίτλο «Ρατσισμός Στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

time_papaxristou.jpg

«Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!», θυμίζουμε ότι είχε γράψει η αθλήτρια και προκάλεσε σάλο, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και ανά τον κόσμο, δημιουργώντας παράλληλα θέμα για την σχέση της με τον Ηλία Κασιδιάρη και τη Χρυσή Αυγή...

Σύμφωνα με την λίστα του «Time», την Παπαχρήστου ακολούθησε ο Σουηδός ποδοσφαιριστής Michel Morganella, που επίσης πήγε... σπίτι του μετά από προσβλητικό σχόλιο για τους Κορεάτες, ενώ το χειρότερο tweet του 2012 ανήκει στην ιστοσελίδα «Celeb Boutique» για tweet σχετικά με την εισβολή ενόπλου σε κινηματογραφική αίθουσα στο Κολοράντο, κατά την προβολή της ταινίας «The Dark Knight Rises» , που άφησε πίσω της 12 νεκρούς.