Ως τον δυσκολότερο αγώνα χαρακτήρισε το τελευταίο grand prix της σεζόν ο Σεμπάστιαν Φέτελ, λίγο μετά την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου παγκοσμίου πρωταθλήματος.

«Ήταν ένας συναρπαστικός αγώνας. Προσπάθησαν να μας δυσκολέψουν αρκετά σήμερα. Μέσα από το μονοθέσιο όταν χωρίς λόγο βρίσκεσαι ανάποδα, δεν είναι και το καλύτερο συναίσθημα. Ήμουν πολύ τυχερός που δεν με χτύπησε κανείς», είπε ο 25χρονος Γερμανός πιλότος της Red Bull.

Παράλληλα, ο Φέτελ άφησε υπονοούμενα: «πολλοί προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν ύπουλα κόλπα, συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία κατά την άποψή μας ξεπέρασαν τα όρια, αλλά εμείς ποτέ δεν ενοχληθήκαμε ή δεν μας αποσπάστηκε η προσοχή. Πιέσαμε πολύ στο τέλος».

«Αυτό το διήμερο κάποιοι προσπάθησαν να μας σπρώξουν προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, λέγοντας ότι εάν βρέξει θα είναι δύσκολα για εμάς. Νομίζω ότι σήμερα αποδείξαμε ότι μας αρέσει το βρεγμένο, όπως και το στεγνό και στη συγκεκριμένη περίπτωση θα έλεγα ότι η σημερινή κατάσταση μας βοήθησε κιόλας», κατέληξε ο πρωταθλητής.

Δείτε στο βίντεο τους πανηγυρισμούς του Φέτελ μετά το τέλος του grand prix