​Τιμώντας το γέρο του Μοριά, το γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης μετονομάστηκε «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»!

Σύμφωνα με απόφαση της ΠΑΕ, η μετονομασία έγκειται στην απόδοση φόρου τιμής στον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, όπως επεσήμανε σε ανακοίνωση της:

"H ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με ομόφωνη απ��φαση του ΔΣ, ανακοινώνει τη μετονομασία του γηπέδου της, από γήπεδο «ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ», σε γήπεδο «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ».Η επίσημη μετονομασία, θα γίνει σε τελετή που θα διοργανώσει η ΠΑΕ, στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα. Στην απόφαση αυτή, οδηγηθήκαμε προκειμένου να αποδώσουμε ελάχιστο φόρο τιμής στον απελευθερωτή του γένους, γέρο του Μοριά Θεόδωρο Κολοκοτρώνη."
Το γήπεδο κατασκευάστηκε το 1979, με τελευταία ανακατασκευή το 2010, και έχει χωρητικότητα 7616 θέσεις. Το 2005 κατασκευάστηκε η ανατολική κερκίδα (Θύρα 1, 2.488 θέσεις), η οποία στεγάζει επίσης τα γραφεία της ΠΑΕ, γυμναστήριο και αποδυτήρια.
Δυο χρόνια αργότερα κατασκευάστηκε η δυτική κερκίδα (Θύρα 3, 1.447 θέσεις), όπου στεγάζονται τα δημοσιογραφικά και οι θέσεις VIP, ενώ προστέθηκε και μια μικρή στη νότια πλευρά (Θύρα 4) για τις ανάγκες των φιλάθλων φιλοξενούμενων ομάδων. Μάλιστα, αυτή επεκτάθηκε το 2010 και από 498 μπορεί να φιλοξενήσει 1.665 θεατές. Τέλος, το 2008 κατασκευάστηκε η βόρεια στεγασμένη κερκίδα (Θύρα 2, 2.016 θέσεις).