Σε κλίμα συγκίνησης χαιρέτησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τους παίκτες του Παναθηναϊκού στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας σήμερα το πρωί.

Ο Πορτογάλος πρώην τεχ��ικός με βουρκωμένα μάτια είπε το αντίο στους «πράσινους» παίκτες του, με τα εξής λόγια: «Όπως ξέρετε φεύγω από τον Παναθηναϊκό. Η απόφαση μου έχει να κάνει με το γεγονός πως έβλεπα ότι δεν μπορώ να βοηθήσω άλλη την ομάδα. Ήθελα να είμαι η λύση και όχι το ίδιο το πρόβλημα. Δυστυχώς, έγινα το πρόβλημα. Παλέψαμε μαζί, σας ευχαριστώ για την συνεργασία και τις στιγμές που ζήσαμε αυτά τα δύο χρόνια. Θετικές και αρνητικές. Όσο ήμουν εγώ στον πάγκο υπήρχε κάποιος που αναλάμβανε τις ευθύνες και σας στήριζε στα δύσκολα. Ελπίζω το ίδιο να συνεχίσει και μετά από εμένα».

Ακόμη, πρόσθεσε: «Φεύγω και έχω την συνείδησή μου ήσυχη. Και αυτό γιατί έδωσα και έκανα ό,τι μπορούσα για να βοηθήσω αυτό τον τεράστιο σύλλογο στις δύσκολες στιγμές που περνάει. Θέλω να δίνετε και την ψυχή σας για την ομάδα, όπως έκανα εγώ. Να έχετε τον Παναθηναϊκό στην καρδιά σας. Σας εύχομαι καλή επιτυχία».

Ο Φερέιρα τους ευχαρίστησε όλους για τη συνεργασία που είχαν και ευχήθηκε τα καλύτερα για τη συνέχεια της ομάδας.