Τίτλοι τέλους έπεσαν για το ταιριαστό ζευγάρι του αθλητικού χώρου, του διπλά ασημένιου Ολυμπιονίκη, αθλητή του τάε κβο ντο και σημαιοφόρου στους Ολυμπαικούς Αγώνες του Λονδίνου, Αλέξανδρου Νικολαΐδη και της πρώην αρχηγού της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Ρούξι Ντουμιτρέσκου.

Το ζευγάρι είχε ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου πέρυσι τον Σεπτέμβριο στο παρεκκλήσι της Παναγίας της Φανερωμένης στο κτήμα Λίκνο της Θεσσαλονίκης, ενώ την ίδια μέρα βάφτισαν και τον 6 μηνώ –τότε- γιό τους, Φίλιππο.

Οι πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου, ωστόσο ο κύκλος τους μιλά για έναν πολιτισμένο χωρισμό.
Παρόλα ταύτα, σοκ προκάλεσε η είδηση του διαζυγίου τους, καθώς μέχρι πρότινος η σύζυγος του Ρούξι μιλούσε με αγάπη και περηφάνια για τον Αλέξανδρο, γεγονός που δεν κίνησε υποψίες ότι η σχέση τους είχε έρθει σε ρήξη. Μάλιστα, είχε ταξιδέψει στο Λονδίνο για να είναι κοντά στην προσπάθεια του συζύγου της και είχε αναρτήσει στο Facebook χαρακτηριστικά το εξής μήνυμα: "Η τρίχα κάγκελο και τα δάκρυα ποτάμι… Εκατομμύρια μάτια πάνω σου και εσύ, πρώτος, με τη σημαία μας ψηλά. Είμαι πολύ υπερήφανη που είμαι έστω και μισή Ελληνίδα".

Μέσω facebook κινήθηκε και ο πρωταθλητής του tae kwon do, όταν πρόσφατα άλλαξε την οικογενειακή του κατάσταση, ενώ λίγες ημέρες μετά "κατέβασε" τη σελίδα του.