Στην πρεμιέρα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσημεριανή Μελέτη» ήταν καλεσμένος σήμερα ο Άρης Μακροδημήτρης, ο Παραολυμπιονίκης που κατέκτησε τρία μετάλλια στους Παραολυμπιακούς του Λονδίνου και έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες.

O 21χρονος μίλησε για το ερέθισμα του να ασχοληθεί με τον αθλητισμό και τους πρώτους αγώνες που συμμετείχε το 2006....«Στα 13 μου ξεκίνησα να κολυμπάω. Έπρεπε να αρχίσω κάτι για να γυμνάζω το σώμα μου, δεν γινόταν να κάθομαι άλλο. Άρχισα την κολύμβηση γιατί είναι από τα αθλήματα που γυμνάζεις σχεδόν όλο το σώμα».

Όπως ανέφερε στην Ελεονώρα Μελέτη, για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες έκανε καθημερινά προπονήσεις και είχε αφοσιωθεί αποκλειστικά σε αυτό, ενώ εξήγησε πως όλο αυτό το διάστημα που ασχολείται με τον αθλητισμό δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί με σπουδές.

«Τους τελευταίους δέκα μήνες, προπονούμουν 6 ώρες την εβδομάδα, 3-4 ώρες την ημέρα… Είναι δύσκολο να συνδυάζεις σπουδές και αθλητισμό».

Ο πατέρας του και ο προπονητής του μίλησαν για τις δυσκολίες , αλλά και τον αγώνα του, ενώ ο νεαρός Παραολυμπιονίκης, δήλωσε πως αγωνίζεται πρώτα για τον εαυτό του και μετά για να νιώθουν περήφανοι οι γονείς τους και οι φίλοι του.Δείτε το βίντεο από την "Μεσημεριανή Μελέτη"...