Χαρούμενος και ικανοποιημένος που είναι μέλος πλέον της Φούλαμ δήλωσε ο Γιώργος Καραγκούνης ενώ πρόσθεσε πως βασικό κίνητρο για την απόφαση του ήταν η παρουσία του σ' ένα κορυφαίο πρωτάθλημα, όπως η Premiere League.

«Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέλος της Φούλαμ. Η ομάδα πηγαίνει καλά, με σταθερές σεζόν κάθε χρόνο και πριν από μερικά χρόνια ήταν στον τελικό του Europa League. Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι φανταστική. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της Φούλαμ. Το να παίξω στην Αγγλία ήταν μεγάλο κίνητρο, αφού η Premiere League είναι μία από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη, Λίγκα στον κόσμο. Αλλά επίσης η Φούλαμ είναι πολύ ανταγωνιστική, με φανταστικούς παίκτες κι έναν φανταστικό προπονητή, κάτι που έπαιξε επίσης σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να έρθω εδώ».
Ακόμη, ο ίδιος παραδέχθηκε ότι έχει έλλειμμα ρυθμού ��τη νέα του ομάδα, αφού ο τελευταίος αγώνας του ήταν εναντίον της Ρωσίας. «Ο Μάρτιν Γιόλ μου είπε ότι πρόκειται για καλά οργανωμένη ομάδα, που έχει προοπτική τόσο μέσα όσο κι έξω από το γήπεδο. Η Φούλαμ παίζει καλό ποδόσφαιρο, γρήγορο και αυτό είναι κάτι που μου ταιριάζει σαν παίκτης» είπε και στη συνέχεια υποσχέθηκε ότι θα δίνει τον καλύτερο εαυτό του: «Προτιμώ να μιλάω μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θα παλέψω σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο αποτέλεσμα και θα δώσω όλη την ενέργειά μου στο γήπεδο, για τους οπαδούς. Ο κόουτς θα αποφασίσει πότε θα μπορώ να παίξω, αλλά μιλώντας γενικά, χρειάζομαι κάποιον χρόνο προπόνησης με την μπάλα. Το τελευταίο ματς που έδωσα ήταν εναντίον της Ρωσίας στο Euro 2012. Αυτή είναι μία απόφαση που θα πάρει ο προπονητής όσο θα περνούν οι μέρες και θα δούμε πώς θα προσαρμοστώ καλύτερα».