​Για απιστία και υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος κατηγορούνται ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης και ο αντιπρόεδρος Ηλίας Βορίδης.

Ποινική δίωξη ασκήθηκε εναντίον τους, σύμφωνα με δημοσίευμα του "Αγγελιοφόρου", αφού διαπιστώθηκαν αδιαφανείς διαδικασίες στην οικονομική διαχείριση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά από ελέγχους του ΣΔΟΕ.

Όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μεταβίβαζε τις επιταγές του Ηλία Βιολίδη σε πιστωτές της και στη συνέχεια επέστρεφε τα χρήματα αυτά σε τραπεζικό λογαριασμό του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τον έλεγχο από τις συναλλαγές αυτές φαίνεται να επωφελείται ο Ηλίας Βιολίδης και να ζημιώνεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. "Το συνολικό ποσό το οποίο ο Ηλίας Βιολίδης είχε διευκολύνει οικονομικά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ λαμβάνοντας εξ ολοκλήρου την επιστροφή σε τραπεζικό του λογαριασμό αλλά δεν έχει εξοφλήσει στους πιστωτές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 752.846, 98 ευρώ" επισημαίνεται μεταξύ άλλων στο πόρισμα.

Όσον αφορά στο Θοδωρή Ζαγοράκη, υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με μια οικονομική "ρύθμιση" που έγινε στον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τα ερωτηματικά έγκεινται στην από��αση του Δ.Σ να δώσει στο Θοδωρή Ζαγοράκη αναδρομική αμοιβή 6.400 ευρώ καθαρά μηνιαίως, όσο ήταν διευθύνων σύμβουλος, ώστε να απαλλαγεί από την υποχρέωση επιστροφής ποσού ύψους 320.476 ευρώ που βγήκαν από τα ταμεία με γραπτές και προφορικές εγκρίσεις για διάφορους σκοπούς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.