Σε μάλλον άσχημο κλίμα έληξε πριν από περίπου έναν μήνα η σχέση της Βούλας Παπαχρήστου με τον Λευτέρη Χαχαμίδη.

Το ατυχές σχόλιο της στο Twitter, ο αποκλεισμός της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και η άσχημη ψυχολογική της κατάσταση ήταν η αφορμή για να οδηγηθεί μια ώρα αρχύτερα στο τέλος η σχέση τους.
Και αυτό γιατί τον τελευταίο καιρό δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά! Σύμφωνα με το περιβάλλον του Χαχαμίδη, τους τελευταίους μήνες της προετοιμασίας της Παπαχρήστου για τους Ολυμπιακούς υπήρχε μεγάλη ένταση και καβγάδιζαν συχνά.

«Ο Λευτέρης δεν ήξερε καν ότι η Βούλα είχε ανοίξει λογαριασμό στο Twitter και έγραφε σχόλια. Στο Facebook είχαν κοινή σελίδα. «Halamidis-papaxristou prive» την ονόμαζαν. Έβλεπε ο ένας τις αναρτήσεις και τα μηνύματα του άλλου. Δεν είχαν μυστικά… Πώς γίνεται να ανοίξει εκείνη Twitter στις 29 Ιουνίου και να μην το πει; Μόνο αν ήθελε να μιλάει με κάποιους ανθρώπους χωρίς να το ξέρει ο Λευτέρης…» λέει φίλη του πρώην ζευγαριού.

«Ξέρω ότι ο Λευτέρης τα είχε παρατήσει όλα για να είναι καλά η Βούλα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πήρε άδεια από τη δουλειά του, πήγε στο Λονδίνο για να δει τους Αγώνες μαζί με την μαμά της και όταν γύρισε εσπευσμένα λόγω του αποκλεισμού της και έψαχνε να την βρει εκείνη δεν του απαντούσε στο τηλέφωνο» λένε συναθλητές του Χαχαμίδη.

«Ο Λευτέρης απογοητεύτηκε που η Βούλα δεν τον ήθελε δίπλα της σε αυτήν την δύσκολη στιγμή, Εκείνος ήταν πρόθυμος να μείνει στο πλευρό της κι εκείνη του έκλεισε την πόρτα. Πολύ γρήγορα κατάλαβε ότι η Βούλα ήθελε να χωρίσουν, απλά δεν του το έλεγε» λέει αθλήτρια του κικ μποξινγκ.

Λίγες μέρες μετά η Παπαχρήστου μαζί με τον αδερφό της έπαιρναν τα πράγματα της από το διαμέρισμα της Καισαριανής.
Όμως τα πράγματα εντάθηκαν ακόμα περισσότερο λόγω των οικονομικών εκκρεμοτήτων που είχαν μιας και μέχρι εκείνη την ημέρα μοιράζονταν όλα τα έξοδα.

«Είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν τον Δεκέμβριο. Μας έδιναν την εντύπωση ότι είναι πολύ καλά μαζί» λέει φίλη της Παπαχρήστου.

Πάντως έξι μέρες μετά την εγγραφή της στο Twitter είχε ανεβάσει ένα σχόλιο που έλεγε: «Καμιά φορά βρίσκεις τον κατάλληλο άνθρωπο την πιο ακατάλληλη στιγμή και τότε γίνεται το πιο σωστό σου λάθος»….

Τέλος λέγεται πως έκανε διακοπές στην Μάνη. Παρέα της; Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, τέσσερις άντρες του κόμματός του και ο Ηλίας Κασιδιάρης.