Όπως σας ενημέρωσε και χθες το Star.gr ο αθλητής της Μεγάλης Βρετανίας στο άλμα εις τριπλούν Idowu δεν έχει δώσει ίχνη ζωής εδώ και δύο εβδομάδες.

Τελευταία επικοινωνία που είχαν μαζί του ήταν στις 21 Ιουλίου με ένα sms που έλεγε «επιστρέφω» Τελευταία εμφάνιση όταν μετέφερε την Ολυμπιακή φλόγα στο Ολυμπιακό χωριό.

Τρεις μέρες πριν το ντεμπούτο του στο άλμα εις τριπλούν και φαβορί για το χρυσό μετάλλιο και ακόμα οι υπεύθυνοι της Ολυμπιακής επιτροπής δεν έχουν νέα του.

Ο πανικός είναι φανερός τόσο στο τεχνικό επιτελείο όσο και στους φαν του ανά τον κόσμο.

Όσο περνάει η ώρα τόσο πληθαίνου�� οι ειδήσεις και οι μύθοι για τους λόγους εξαφάνισής του επειδή πάντα τον ακολουθούσε και ο μύθος του κακού παιδιού.

Πολλοί είναι αυτοί που τώρα υποστηρίζουν ότι είχε έναν ιδιαίτερα παράξενο χαρακτήρα.

Τσακωμοί με την ομοσπονδία και τον προπονητή, ιδιοτροπίες όπως το να θέλει να προπονείται μόνος του ίσως επήρεια του τραυματισμού που τον τυραννούσε από τον Ιούνιο. Όποιο και να ήταν το κίνητρο δεν τον έχουν δει ακόμα ούτε τον έχουν ακούσει.

Η ομοσπονδία στίβου της χώρας του έχει επενδύσει τα τελευταία χρόνια περίπου ένα εκατομμύριο λίρες για να τον προετοιμάσει σωστά και να φτάσει στο επίπεδο που είναι τώρα.

Ο Idowu γεννήθηκε πριν από 33 χρόνια σε μία περιοχή κοντά στο Ολυμπιακό χωριό, την Hackney.

Έχει κερδίσει ένα αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Πεκίνο το 2008, την επόμενη χρονιά αποβλήθηκε από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο κόσμος τον λατρεύει για τα πολλά τατουάζ και piercing που έχει στο σώμα του και του δίνουν τον αέρα ενός αντάρτη. Μία φορά τους άφησε όλους με ανοιχτό το στόμα όταν έβαψε τα μαλλιά του κόκκινα με μαύρες ρίγες!