Ιστιοπλοΐα, κολύμβηση, κωπηλασία και πόλο έχει σήμερα το ελληνικό «μενού» στο Λονδίνο, με τα δύο τελευταία αγωνίσματα να συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον!

Τρία πληρώματα διεκδικούν την πρόκριση στους τελικούς της κωπηλασίας: η τετράκωπος, με τους Στέργιο Παπαχρήστου, Γιώργο Τζιάλλα, Γιάννη Τσίλη και Γιάννη Χρήστου (12:20), οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου (12:30) και οι Λευτέρης Κόνσολας και Παναγιώτης Μαγδάνης στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών (12:50).

Στις 13:20 η εθνική πόλο των ανδρών αντιμετωπίζει το Καζακστάν για την 3η αγωνιστική του Α’ Ομίλου.

Στην κολύμβηση, ο Γιάννης Καλαγάρης αγωνίζεται στις 12:15 στα 50μ. ελεύθερο, ενώ ο Στέφανος Δημητριάδης στις 13:15 στα 100μ. πεταλούδα.

Τέλος, η αγωνία κορυφώνεται στην ιστιοπλοΐα: ο Γιάννης Μιτάκης αγωνίζεται στην 7η 8η ιστιοδρομία των Finn, οι Αιμίλιο; Παπαθανασίου και Αντώνης Τσότρας στις ίδιες κούρσες των Star και οι Διονύσης Δήμου/ Μιχάλης Πατενιώτης στα 49er. Επίσης, οι Βύρω��ας Κοκκαλάνης και Άννα Αγραφιώτη μετέχουν στην 5η και 6η κούρσα των RS-X, ενώ πρεμιέρα κάνουν τα 470 ανδρών, με τους Παναγιώτη Καμπουρίδη και Στάθη Παπαδόπουλο.