Μην κάνει κάτι ρε παιδί μου ένας Έλληνας, αμέσως να τον αντιγράψουν: με αποβολή από τους Ολυμπιακούς Αγώνες τιμωρήθηκε Ελβετός αθλητής μετά από ρατσιστικό μ��νυμά του στο Twitter, όπως έγραψε το star.gr! Και μπορεί πλέον να ζητάει συγνώμη, όμως, η απόφαση δεν αλλάζει και ο σάλος συνεχίζεται...

Μπορεί η Βούλα Παπαχρήστου να αντέγραψε κάτι χιουμοριστικό που είδε στο Ίντερνετ -όπως η ίδια υποστηρίζει- ο Μισέλ Μοργκανέλα, όμως, το εννοούσε αυτό που έγραψε στο Twitter του μετά τον αγώνα ποδοσφαίρου Ελβετίας – Νότιας Κορέας (1 – 2).

«Θέλω να δείρω όλους τους Κορεάτε��. Να πάτε να καείτε. Χα χα, χα… συμμορία βλαμμένων», ήταν το tweet του 23χρονου αμυντικού που κατά την διάρκεια του αγώνα «μονομάχησε» με τον παίκτη της Κορέας, Γιούν Σουκ Γιούνγκ.

Το έβγαλε το… συμπέρασμα για τους Νοτιοκορεάτες ο Μισέλ -που στο παρελθόν έπαιξε στον Ηρακλή- και η ελβετική Ολυμπιακή επιτροπή του είπε να τα μαζέψει και να πάει σπίτι του: «πρόκειται για σοβαρή υπόθεση που δεν αφήνει περιθώρια επιλογών», δήλωσε ο επικεφαλής της Επιτροπής.

Και επειδή ή αντιγράφεις σωστά ή δεν αντιγράφεις καθόλου, το ρατσιστικό tweet σβήστηκε και ο ποδοσφαιριστής ζήτησε συγνώμη, ωστόσο, ήταν ήδη αργά… Μάλιστ��, η μετάνοιά του δημοσιοποιήθηκε με γραπτή ανακοίνωση, μιας και ο λογαριασμός του στο Twitter πήγε περίπατο!