Εν αναμονή της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων βγαίνουν στην δημοσιότητα παραλειπόμενα και προβλήματα τόσο για τους αθλητές όσο και για τις εγκαταστάσεις.

Το τελευταίο «πρόβλημα» που έχει δημιουργηθεί είναι αυτό με τα κρεβάτια των αθλητών που έχουν γίνει κοντά!

Στο Ολυμπιακό χωριό τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με κρεβάτια που έχουν μήκος 1,73μ!

Αυτό σημαίνει ότι τα πόδια του Μπολτ ,που έχει ύψος 1,95, θα κρέμονται έξω από το κρεβάτι! Ο Paolo Nicolai, αθλητής ��ης ιταλικής ομάδας του beach volley που είναι 2,05.

Το ίδιο θα ισχύσει και για άλλους αθλητές που το ύψος ξεπερνάει αυτό των κρεβατιών.

Το «ολυμπιακό» κρεβάτι θα δημιουργήσει πρόβλημα στους αθλητές καθώς για 17 ημέρες οι μισοί από αυτούς θα αναγκαστούν να κουλουριάζονται για να χωρέσουν.

Δεν έχει γίνει σαφές για ποιο λόγο και γιατί επινοήθηκε με τα αστεία να δίνουν και να παίρνουν. Ένα από τα σχόλια που γίνονται είναι γιατί ήθελαν να κάνουν οικονομία στα υφάσματα των σεντονιών και των παπλωμάτων!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα το αντιμετωπίσουν οι αθλητές του βόλει και του μπάσκετ. Και επειδή είναι συνηθισμένοι να βρίσκουν δωμάτια με κοντά κρεβάτια έχουν προμηθευτεί για να προσθέσουν ξύλινες επεκτάσεις.

Οι αθλητές ωστόσο προσπαθούν να διασκεδάσουν παρά τα εμπόδια που τους...παρουσιάζονται. Άλλωστε υπάρχουν και αυτοί που δεν έχουν πρόβλημα με το ύψος και κοιμούνται ήρεμοι!

1.adam scholefield.png

Adam Schdefield

2- sean ryder.png

O Sean Ryder φωτογραφίζει τους συναθλητές του

4-katie glynn.jpg

Το δωμάτιο της Katie Glynn

5-letto edward scott.png

Το κρεβάτι του Edward Scott

6-pauk drinkhall.png

Το κρεβάτι του Paul Drinkhall

7-hyleas fountain lenzuola.png

Τα σεντόνια του Hyleas Fountain