Λάτρης των… ρατσιστικών «αστείων» είναι από ότι φαίνεται η Βούλα Παπαχρήστου, η οποία παρεμπιπτόντως γιορτάζει σήμερα!

Η αθλήτρια του τριπλούν, η οποία αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά το σχόλιο της για τους Αφρικανούς, είχε «δείξει» και στο παρελθόν τις προθέσεις της απέναντι στους ξένους μέσω του twitter της.

Συγκεκριμένα, στις 22 Ιουλίου «ανέβασε» βίντεο με τον τίτλο «Γ@μ@ τον Κ*λοτουρκο», στο οποίο πιλότοι προσπαθούν να αναχαιτίσουν Τούρκους, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα είχε «ανεβάσει» φωτογραφία με… 45αρι όπλο, στο οποίο έγραφε «Μολών Λαβέ».

«Να την κλείσουν σε ένα δωμάτιο με Αφρικανούς»

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι αντιδράσεις στον διεθνή Τύπο για το σχόλιο της. Με την αρθρογράφο της εφημερίδας «Ορλάντο Σέντινελ» της Φλόριντα, Σάνον Όουενς να γράφει:

«Αναγκάστε την να αποσύρει το tweet, φέρτε την στους Ολυμπιακούς Αγώνες και κλείστε τη σε ένα δωμάτιο με Αφρικανούς αθλητές. Αν πραγματικά είναι ρατσίστρια, δεν μπορώ να σκεφτώ πιο κατάλληλη τιμωρία από το να φάει, να κοιμηθεί και να αγωνιστ��ί δίπλα σε ένα γκρουπ ανθρώπων απέναντι στους οποίους νιώθει ανώτερη. Αν όχι, θα συνειδητοποίησε το μέγεθος των πραγματικά αναίσθητων σχολίων της και φαντάζομαι πως θα ζητήσει συγνώμη για τις επόμενες 24 ώρες».

Βέβαια, από κάτω διατυπώνει και την αντίθεση της στην απόφαση να την αποκλείσουν από τους Ολυμπιακούς.

«Ο χαρακτήρας της εγείρει πολλά ερωτηματικά, ωστόσο δεν παύει να είναι μια αθλήτρια που αφιέρωσε τέσσερα χρόνια από τη ζωή της για αυτή τη στιγμή. Οι αθλητές που συμμετέχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες προπονούνται σκληρότερα από όλους τους υπόλοιπους αθλητές γιατί οι στιγμές μεγαλείου τους έρχονται μια φορά κάθε τέσσερα χρόνια. Δεν θα ήθελα πραγματικά να δω να αφαιρείται αυτό από κανέναν, ακόμα κι από έναν ρατσιστή».