​Ολοκληρώθηκε και τυπικά σήμερα η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την οικογένεια Βαρδινογιάννη στο σωματείο "Παναθηναϊκή Συμμαχία".

Νέα σελίδα για τον Παναθηναϊκό από σήμερα, καθώς ολοκληρώθηκε και τυπικά η αποχώρηση της οικογένειεας Βαρδινογιάννη απο την "πράσινη" ΠΑΕ όπως είχε ανακοινωθεί από τον Σεπτέμβριο του 2011.

Από σήμερα το πλειοψηφικό πακέτο του Παναθηναϊκού μεταβιβάστηκε από την οικογένεια Βαρδινογιαννη, χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα, στο σωματείο Παναθηναϊκή Συμμαχία.

"Ευχαριστώ όλο τον κόσμο, όλους τους παράγοντες για τη στήριξη που έκαναν δυνατή την μεταβίβαση των μετοχών. Το σωματείο αντιπροσωπεύει τους οπαδούς. Θέλω να επισημάνω ότι εάν δεν είχαν υπάρξει οι προηγούμενοι μέτοχοι και οι οπαδοί του δεν θα είχαμε τον ΠΑΟ" δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος, αμέσως μετά τις υπογραφές.

Ο εκπρόσωπός του Γιάννη Βαρδινογιάννη, Λεωνίδας Γεωργόπουλος, έδωσε τις ευχές του για μια νέα αρχή λέγοντας: «Η πράξη που ολοκληρώθηκε σήμερα είναι η υπόσχεση που είχε δώσει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει την αίγλη που είχε χάσει και ελπίζουμε να τα καταφέρει ο Γιάννης Αλαφούζος. Καλή τύχη στον Παναθηναϊκό μας».