​Ο αμερικανός άσος φάνηκε απίστευτα ευχαριστημένος με την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.
«Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο, από το να αγωνίζεσαι για τον Παναθηναϊκό. Είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης τα τελευταία 10-15 χρόνια στην Ευρώπη. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος. Γνωρίζω ότι γίνεται μια νέα προσπάθεια, αλλά αυτό δεν μειώνει τον ενθουσιασμό μου. Ξέρω τον Διαμαντίδη, γνωρίζω ��ον Σόφο, αλλά και τον Μπράμος, καθώς έχουμε παίξει αντίπαλοι στην ισπανική λίγκα» είπε ο Πάνγκο.

Και πρόσθεσε πως «η ομάδα χτίζεται και αν ξέρω ένα πράγμα είναι πως δεν χρειάζονται πολλά αστέρια για να φτιάξεις μια καλή ομάδα. Χρειάζονται παίκτες που να θέλουν να αγωνιστούν γι’ αυτή την ομάδα και να αγαπούν τη δουλειά. Δεν μου αρέσουν οι υποσχέσεις. Θα παίξω το μπάσκετ που ξέρω, θα κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου».

Όσο για τις θέσεις που προτιμά να παίζει, είπε πως «μπορώ ν’αγωνιστώ και στις δύο θέσεις, και ως τριάρι και ως τεσσάρι. Θα έλεγα ότι είμαι περισσότερο τριάρι, αλλά ο προπονητής μου φέτος στην Ισπανία με χρησιμοποίησε ως τεσσάρι και μπορώ να πω ότι μάλλον… απέδωσε, αφού αναδείχθηκα MVP και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος… Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Για μένα μετράει η συνέχεια και ο Παναθηναϊκός».