​Οι προσπάθειες ελληνοποίησης στον Ολυμπιακό συνεχίζονται , ωστόσο σήμερα παρουσιάστηκαν επίσημα τα νεοαποκτηθέντα νεαρά αστέρια του ποδοσφαίρου!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν αποκτήσει ήδη τους Τάτο, Βλαχοδήμο, Γιαννιώτη, Σιόβα και Μανωλά καθώς και τον Βασίλη Καραγκούνη ωστόσο, αναμένεται να εξετάσουν και άλλες περιπτώσεις νέων Ελλήνων παικτών είτε για να τους αξιοποιήσουν αργότερα στην ομάδα, είτε για να τους παραχωρήσουν δανεικούς,για ν'αποκτήσουν εμπειρία.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τους νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές υπό τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο, ο οποίος χαρακτηριστικά είπε: «Υλοποιούνται οι δεσμεύσεις μας για ελληνοποίση του ρόστερ. Η πλειοψηφία τους είναι Έλληνες παίκτες και αυτό είναι σημαντικό για μας. Θεωρούμε ότι έχουν τις δυνατότητες να ενσωματωθούν στην ομάδα και να αποτελέσουν τον κορμό της Ελλάδας τα επόμενα χρόνια. Αυτό φάνηκε και στο Euro, καθώς ο Ολυμπιακός είχε έξι παίκτες στην εθνική» και πρόσθεσε: «Είναι σημαντικό ο κόσμος να αγκαλιάσει την ομάδα. Η επόμενη φουρνιά παικτών που θα μπουν στην πρώτη ομάδα να έρχονται από τις ακαδημίες».