Τον καλύτερό τους εαυτό με… τις πάντ��ς θα δώσουν κορυφαίοι οδηγοί από την Ελλάδα, που παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα DriftWars of Greece 2012! Λίγο πριν ένα μικρό break για βουτιές και ηλιοθεραπεία, το ραντεβού έχει κλειστεί για την Κυριακή που μας έρχεται, στο Kartodromo Αφιδνών.

Εκτός από τους «συνήθεις ύποπτους», οι διοργανωτές δημιούργησαν μια νέα κατηγορία, που θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή: την «Drift Legal», στην οποία μπορούν να πάρουν μέρος οδηγοί με αυτοκίνητα παραγωγής (χωρίς πολλές μετατροπές).

Ο «πόλεμος» των drift στην Αθήνα θα ξεκινήσει στις 11:00 με τα μονά περάσματα, ενώ στις 19:00 θα γίνουν μάχες «πόρτα με πόρτα» με ζεύγη αυτοκινήτων στην πίστα!

Πριν την διοργάνωση στο Kartodromo, έγινε αγώνας στα Βραχνέικα της Πάτρας (νικητής ο Στάθης Παπαργυρόπουλος ο οποίος στον τελικό αντιμετώπισε τον Ανδρέα Κάνδυλα και στην 3η θέση βρέθηκε ο Νίκος Χρυσόπουλος), ενώ η διοργάνωση θα συνεχιστεί σε Θεσσαλονίκη (7 Ιουλίου), Λάρισα (8 Ιουλίου), Μύκονο (2 Σεπτεμβρίου) και Θεσσαλονίκη (9 Σεπτεμβρίου).

Δείτε το βίντεο και πάρτε «γεύση» από όσα έγιναν στην Πάτρα