Με τον Γρηγόρη Μάκο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να αναλάβει ρόλο… αντι-Καραγκούνη έκανε την πρώτη της προπόνηση για τον αγώνα κόντρα στη Γερμανία η Εθνική μας. Στο μεταξύ, οι αντίπαλοί μας συνεχίζουν τις προκλήσεις, συνδυάζοντας το ποδόσφαιρο με την πολιτική!

Ο Σάντος έκανε χθες τις πρώτες δοκιμές για το σχήμα που θα παρατάξει την Παρασκευή, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Καραγκούνη.
Ο Μάκος ήταν παρτενέρ του Μανιάτη στο δίδυμο των αμυντικών μέσων, ενώ μπροστά τους έπαιξε ο Κατσουράνης.

Στη θέση του Καραγκούνη ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός μπορεί να υπολογίζει και τους Φορτούνη, Νίνη και Φωτάκη, ενώ στη διάθεσή του έχει και τον Χαλκιά που επανήλθε στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Η προετοιμασία της γαλανόλευκης αγαπημένης θα συνεχιστεί σήμερα το απόγευμα (18:00).

Οι Γερμανοί, πάντως, συνεχίζουν το… βιολί τους: δημοσιεύματα αναφέρονται ειρωνικά στους Έλληνες, με τίτλους όπως «οι Έλληνες θέλουν να υποφέρουμε» και «Καημένοι Έλληνες, η επόμενη πτώχευση είναι δωρεάν».

O προπονητής της Γερμανίας, πάντως, ήταν σαφής. «Είναι απλά ένας κανονικός προημιτελικός αγώνας εναντίον της Ελλάδας και τίποτε άλλο», δήλωσε, προσθέτοντας με αρκετή δόση χιούμορ: «η Άνγκελα Μέρκελ κι εμείς έχουμε μια καλή σχέση και μία συμφωνία: Αυτή δεν με συμβουλεύει για τις συνθέσεις κι εγώ δεν την συμβουλεύω για τις πολιτικές δηλώσεις».