Τελικά στην ΑΕΚ δεν αγνοούνται μόνο χρήματα και μέτοχοι, αλλά και… ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση της ομάδας, αλλά και ο εκπρόσωπος του Λεονάρντο δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του για διακοπές.

Η «Ένωση» έχει ουσιαστικά αποδεχτεί την πρόταση 800.000 ευρώ από κινεζική ομάδα για την πώλησή του, αλλά η μεταγραφή ασφαλώς δεν μπορεί να ολοκληρωθεί δίχως τη δική του συγκατάθεση.

Πάντως, ο μη εντοπισμός του Λεονάρντο ερμηνεύεται ως ένδειξη ότι ο παίκτης δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στην Κίνα. Ο «Λέο» ασφαλώς θα προτιμούσε μία μεταγραφή σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ο μοναδικός λόγος για να απαντήσει θετικά στους Ασιάτες θα είναι να του προσφέρουν ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο από αυτό που έχει στην ΑΕΚ ή θα μπορούσε να βρει στην Ευρώπη.

Το κινεζικό ενδιαφέρον για την ΑΕΚ πιθανώς να μην περιορίζεται στην υπόθεση Λεονάρντο. Φήμες θέλουν τον Ανδρέα Δημητρέλο να συναντήθηκε χθες με εκπρ��σωπο κινεζικής κατασκευαστικής εταιρείας σε κεντρικό ξενοδοχείο. Η εν λόγω εταιρεία ενδιαφέρεται για το γήπεδο, ενώ λέγεται πως συζητά ακόμη και το ενδεχόμενο αγοράς μετοχών στην ΠΑΕ. Οι όποιες εξελίξεις στην υπόθεση θα υπάρξουν πάντως μετά τις εκλογές.

Τέλος, π��ρισσότερα από 700 εισιτήρια διαρκείας είχαν πωληθεί μέχρι χθες από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο αριθμός μπορεί να απέχει πολύ από τον (μάλλον ουτοπικό) στόχο των 40.000 καρτών που έθεσε ο Ανδρέας Δημητρέλος, αλλά κρίνεται άκρως ικανοποιητικός αν αναλογιστεί κανείς τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος, αλλά και την αβεβαιότητα που υπάρχει ακόμη και γι’ αυτή την ύπαρξη της ΑΕΚ μετά τον Ιούλιο.