Ανάμεικτα είναι τα αισθήματα του Αντρές Ινιέστα για την ισοπαλία που έφερε η Ισπανία αντιμετωπίζοντας την Ιταλία (1 - 1), καθώς ο μέσος της Μπαρτσελόνα πιστεύει πως οι «φούριας ρόχας» θα έπρεπε να έχουν πάρει τους τρεις βαθμούς. Ωστόσο, τονίζει πως στα δύο παιχνίδια του ομίλου που ακολουθούν, οι Ισπανοί θα προσπαθήσουν παίξουν ακόμα καλύτερα.

«Η ισοπαλία μας άφησε μία γλυκόπικρη γεύση. Εμείς θα προτιμούσαμε να κερδίσουμε το ματς. Ήταν ένα έντονο παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε μια δυνατή ομάδα, που έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες και η οποία είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Euro», ήταν τα λόγια του 28χρονου των «μπλαουγκράνα» για να συνεχίσει: «εμείς παίξαμε καλά και είμαι σίγουρος πως θα τα πάμε ακόμα καλύτερα στα επόμενα δύο παιχνίδια. Ανεξαρτήτως αντιπάλου, εμείς πρέπει να ασχολούμαστε με τη δική μας ομάδα. Στο παιχνίδι με την Ιταλία κάναμε ευκαιρίες, αλλά τις χάναμε μόνοι μας».

Ο Ινιέστα αναφέρθηκε και στον επόμενο αγώνα, όπου οι «φούριας ρόχας» αντ��μετωπίζουν την ομάδα του Τζοβάνι Τραπατόνι στις 14 Ιουνίου.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ του Ισπανία - Ιταλία