​«Με κάποιους από εσάς γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια, με άλλους λίγους μήνες. Από τον μεγαλύτερο ως τον μικρότερο, που είναι ο Φούντας, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη συνεργασία που είχαμε. Καλή συνέχεια σε όλους σας, όπου κι αν είστε του χρόνου και να θυμάστε να παίζετε πρώτα για την ομάδα και μετά για τους εαυτούς σας», είπε ο Τραϊανός Δέλλας ενώπιον των συμπαικτών του, ανακοινώνοντας έτσι την αποχώρηση του.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος απέφυγε να μιλήσει ή να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, γεγονός που ερμηνεύεται ως πιθανή παραμονή για άλλο ένα χρόνο.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Νίκος Κωστένογλου, ανέφερε χαρακτηριστικά στου παίκτες της ομάδας, εμφανώς συγκινημένος: «Περάσαμε δύσκολα, αλλά μείναμε ενωμένοι κι αυτό δείχνει ότι βάλαμε πάνω απ' όλους και όλα την ομάδα. Στις αντιξοότητες που είχαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν προσπαθήσαμε να μείνουμε ανεπηρέαστοι και τις περισσότερες φορές τα καταφέραμε» και πρόσθεσε «Δε γνωρίζω τι θα γίνει με εμένα, αν θα μείνω ή όχι. Κι εγώ θα κάνω κάποιες συζητήσεις τις επόμενες μέρες και θα δούμε. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ενημερωθείτε για το πότε θα αρχίσει η προετοιμασία».