Επίσκεψη στο Πειραματικό Σχολείο Αθηνών έκανε σήμερα, ο άσος του αγγλικού ποδοσφαίρου, Ντέιβιντ Μπέκαμ, σε μια συμβολική κίνηση μετάδοσης του Ολυμπιακού Ιδεώδους και του αθλητικού πνεύματος στα παιδιά.
Μπορεί να ήρθε και να έφερε μαζί τον καιρό του Λονδίνου, αλλά ενθουσιασμό προκάλεσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και στους μαθητές του σχολείου, οι οποίοι του χάρισαν κλαδιά ελιάς, συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί του!
Όμως, και ο ίδιος έδειξε ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συμμετοχή του στην παραλαβή της Ολυμπιακής Φλόγας και ενθουσιασμένος με τον ερχομό του στην Ελλάδα. «Έζησα συγκινητικές στιγμές χθες στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Είμαι σίγουρος πως το ίδιο συγκινημένος θα είμαι και όταν τρέξω σαν λαμπαδηδρόμος με τη Φλόγα. Δεν έχω λάβει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες κι έτσι με ευχαριστεί πολύ η τωρινή συμμετοχή μου», είπε στους δημοσιογράφους.
Σχετικά με τον αθλητισμό και τη σχέση που θα πρέπει να έχουν μαζί του τα παιδιά, ο 37χρονος διάσημος ποδοσφαιριστής είπε: «Συνέστησα να δείχνουν υπομονή και επιμονή. Οταν ξεκινάει κάποιος τον αθλητισμό, δεν μπορεί να φανταστεί μέχρι πού μπορεί να φτάσει. Ωστόσο, με προσπάθεια μπορεί να τα καταφέρει. Πάντα λέω στα παιδιά να κρατάνε μία καλή φυσική κατάσταση».