Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκετα πια ο Παναθηναϊκός, καθώς την Παρασκευή αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ για το final 4 της Ευρωλίγκα. Σε δηλώσεις του πριν την αναχώρηση, ο τεχνικός της ομάδας τόνισε πως αυτό θα είναι το τελευταίο του final 4.

«Το να πούμε αν είμαστε έτοιμοι ή όχι είναι πολύ εύκολο. Η ΤΣΣΚΑ μας έχει κερδίσει δυο φορές. Αυτή την φορά θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί και να σκοράρουμε περισσότερους πόντους», δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, προσθέτοντας πως αυτό θα είναι το τελευταίο του final 4 με την ελληνική ομάδα.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε: «τα δεδομένα σε σχέση με το Βερολίνο είναι τελείως διαφορετικά. Δεν έχει καμία σχέση το ρόστερ της ΤΣΣΚΑ τώρα με εκείνο. Παίζουμε με μια ομάδα που δικαίως έχει τον ρόλο του φαβορί. Έχουμε παίξει δυο φορές μαζί τους και έχουμε ηττηθεί. Είχαμε πολλές μέρες για να δουλέψουμε την κάθε λεπτομέρεια».

Όσο για την παρουσία δύο ελληνικών ομάδων στην διοργάνωση;
«Ιστορικά, εκεί που θέλετε να οδηγήσετε το θέμα, σημαίνει πολλά για τους Έλληνες. Μπασκετικά δεν υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα, πάρα μόνο για παίκτες που παίζουν για πρώτη φορά σε μια τέτοια διοργάνωση», τόνισε.