Δύο συλλήψεις για τον θάνατο 70χρονου – Θρίλερ με το πτώμα του

Δεν έχει βρεθεί ακόμα από την αστυνομία

Δύο συλλήψεις για τον θάνατο 70χρονου στα Σφακιά

Στη σύλληψη δύο ατόμων, ηλικίας 39 και 44 ετών προχώρησε η αστυνομία Χανίων με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της περιύβρισης νεκρού, για την υπόθεση εξαφάνισης του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη από τα Σφακιά στις 7 Μαρτίου 2018.

Οι συλληφθέντες ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή 22 Ιουνίου στην ανακρίτρια Χανίων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, οι δύο άνδρες συνελήφθησαν την Τρίτη στα Σφακιά, καθώς σε βάρος τους εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

«Η σύλληψή τους είναι αποτέλεσμα πολύμηνης, συνδυαστικής και μεθοδευμένης αστυνομικής έρευνας, σχετικά με την εξαφάνιση 70χρονου την 07.03.2018 από περιοχή του Δήμου Σφακίων», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Παντελής Δουρουντάκης στις 7 Μαρτίου έφυγε με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του στα Σφακιά και δεν επέστρεψε ποτέ.

Παρά τις έρευνες της αστυνομίας ακόμα και σήμερα δεν έχουν βρεθεί το αυτοκίνητο και η σορός του, με τις αρχές να εκτιμούν ότι πρόκειται για δολοφονία, στην οποία εμπλέκονται οι δύο συλληφθέντες.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι έχει βρεθεί DNA των δύο αδελφών στην επιχείρηση του θύματος και εδώ και καιρό είχαν τεθεί υπό τηλεφωνική παρακολούθηση, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες είχαν διαφορές με τον 70χρονο.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top