Έγκλημα στην Πετρούπολη: «Η αδελφή μου μπήκε φυλακή και λυτρώθηκε»

«Ελπίζω ότι θα της κάνει καλό και θα ωριμάσει»

Στις φυλακές της Θήβας θα μεταφερθεί η 19χρονη που ομολόγησε ότι σκότωσε το νεογέννητο μωρό της και το πέταξε στα σκουπίδια με τη βοήθεια της μητέρας της και όπως είπε ο αδελφός της ένιωσε λυτρωμένη από την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου.

«Χθες που ήρθαν οι αστυνομικοί και της πέρασαν χειροπέδες της ζήτησα να είναι ψύχραιμη και της είπα ότι θα είμαι πάντα δίπλα της. Αυτές τις πέντε μέρες που ήταν σε κατ’ οίκον περιορισμό εκείνη ήταν που μου έδινε δύναμη. Μου είπε ότι με αγαπάει πολύ, να είμαι δυνατός και έφυγε με τους αστυνομικούς», είπε ο αδελφός της 19χρονης παιδοκτόνου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Τις μέρες που βρισκόταν στο σπίτι της διάβαζε βιβλία και βυθιζόταν στις σκέψεις της. Ρώταγε για τη μητέρα της και η αγωνία της ήταν πώς περνά μέσα στη φυλακή.

«Ήθελε να δει τη μητέρα μας, πονούσε πολύ που βρισκόταν μέσα στη φυλακή. Εγώ την είδα προχθές και μου είπε να προσέχω την αδελφή μου, ότι έγινε ένα λάθος και να είμαι δυνατός. Θέλω να πάμε παρακάτω, να είμαι δυνατός, να έχω υγεία για να μπορώ να τις προσέχω», είπε.

Αποκάλυψε ακόμα ότι η 19χρονη ένιωθε μεγάλη ντροπή και ανησυχούσε πολύ για το πώς θα την αντιμετωπίσουν στο σχολείο της.

«Ήταν μια λύτρωση για εκείνη η φυλάκισή της. Μέσα από αυτή τη δυσκολία θα ωριμάσει, γιατί είναι πολύ καλό παιδί, αλλά είναι ανώριμο. Πιστεύω ότι μέσα από αυτή την περιπέτεια θα βγει πιο δυνατή. Είναι μικρό κοριτσάκι, έχει τη ζωή της μπροστά θα βγει από τη φυλακή και θα δει τα πράγματα με άλλο μάτι», συνέχισε ο αδελφός της 19χρονης, ξεσπώντας σε λυγμούς.

Η 19χρονη μίλησε και με την άλλη της αδελφή, που μένει στην Αλβανία και η οποία όπως έγινε γνωστό προσπαθεί να κάνει δικό της παιδί.

«Η μεγάλη μου η αδελφή της είπε ότι θα είναι δίπλα της. Η μικρή έχει καταλάβει ότι έχει βάλει την οικογένεια σε μια δύσκολη κατάσταση, αλλά εμείς προσπαθούμε να μην της δείχνουμε την στεναχώρια μας και να τη στηρίζουμε ψυχολογικά», είπε και συνέχισε κλαίγοντας:

«Δεν μπορώ εγώ να την κρίνω. Μπορεί πάνω στο θυμό μου να είπα μια κουβέντα παραπάνω, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν την αγαπάω. Δε θα τις παρατήσω, αυτό το υπόσχομαι».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top