Σκηνοθετημένη η ληστεία στο κυλικείο του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης

Επιτέθηκαν στον υπάλληλο και έφυγαν με τα χρήματα

Ληστεία στο  κυλικείο του Ιπποκρατείου
Πρώτη δημοσίευση 09:45

Σκηνοθετημένη αποδείχθηκε η ληστεία που έγινε στο κυλικείο του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τη 01:00 δύο νεαροί ντυμένοι στα μαύρα απείλησαν τον υπάλληλο με μαχαίρι, τον χτύπησαν στην πλάτη και του ζήτησαν να τους δώσει τα χρήματα που είχε στο ταμείο. Ο υπάλληλος τους έδωσε τα χρήματα κι εκείνοι τράπηκαν σε φυγή. Η ληστεία έχει καταγραφεί από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος του καταστήματος.

Οι αστυνομικές αρχές της πόλης συνέλαβαν τον υπάλληλο του κυλικείου που κατήγγειλε την ληστεία, καθώς και τρία ακόμη άτομα που τον συνέδραμαν στην εκτέλεση του σεναρίου που στήθηκε.

Όπως έγινε γνωστό, οι συλληφθέντες είναι τρεις ομογενείς από χώρες της πρώην ΕΣΣΔ, ηλικίας 22, 30 και 33 ετών, όπως επίσης και ένας 29χρονος Έλληνας, οι οποίοι κατηγορούνται κατά περίπτωση για κλοπή κατά συναυτουργία, υπεξαίρεση και άσκοπη κινητοποίηση αρχών με ψευδή καταγγελία. Αμέσως κινητοποιήθηκε η Αστυνομία που προχώρησε στην προσαγωγή αρχικά των εμπλεκόμενων στην υπόθεση. Κατά την εξέτασή τους προέκυψε ότι επρόκειτο περί στημένης ληστείας και οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψή τους.

Τα χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων και αποδόθηκαν στον νόμιμο ιδιοκτήτη τους.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top